Pagina's

dinsdag 10 april 2012

Geboortefoto's

Hier is de kraamvrouw... heerlijk hoor om weer uit bed te zijn. Lekker als je vertroeteld wordt, maar je voelt je op een gegeven moment ook wel een beetje nutteloos..

Ik heb wat foto's opgezocht die afgelopen week gemaakt zijn.
Van tevoren had ik de meisjes- en jongensnaam geknipt uit stof. Toen Lucas geboren is heeft mijn moeder deze erop gestreken. Natuurlijk wel eerst de meisjesnaam verstopt :-). Via www.dille-kamille.nl kocht ik oude wasknijpers.
Vorige week dinsdagochtend keken we uit het raam en zagen we een ooievaar met een bordje met Lucas in de tuin staan. Had de buurman als verrassing neergezet. Heel de straat heeft meegeleefd..

We hebben ook veel bloemen gehad! Tot 5 keer toe stond er iemand voor de deur. Iedere keer als de bel ging, rende Cornelis als een haas naar beneden. En wat denk je van kaarten.. Cornelis heeft een weddenschap met de kraamverzorgster of het er meer dan 100 zullen zijn. Als dit het geval is haalt hij de echte bosse bollen in Den Bosch.. ik ben benieuwd. Volgens mij zijn we er al bijna.


Natuurlijk is er ook aan Cornelis gedacht..

Mijn schoonzusje bakte een overheerlijke slagroomtaart en mijn moeder heeft heel de week cupcakes gebakken. Ik heb ze op een toren in de slaapkamer staan, maar kan niet zo snel een foto vinden.

Het leek Cornelis eigenlijk ook wel erg leuk om kraamvrouw te zijn..

En tenslotte dan toch ook maar een foto van de kraamvrouw..
We moeten eten.. Cornelis is deze week nog thuis. Ik kan dus nog heerlijk aanschuiven.

Hartelijke groet,
Willeke

PS. Nogmaals bedankt trouwens voor al jullie berichtjes. Het lukt me haast niet om iedereen persoonlijk te bedanken. Ik zag ook dat ik weer heel veel nieuwe volgers heb. Welkom! Erg leuk.. ik hoop deze weken ook jullie blog te lezen..

vrijdag 6 april 2012

Lucas is geboren...

Daar ben ik weer... Het heeft even geduurd, maar ben zo druk met alle kraamvisite, Lucas knuffelen, enz. Echt geweldig zo'n klein mannetje. En wat leuk, al jullie reacties! Ik moet eerlijk zeggen dat ik weinig tijd heb gehad om op mijn blog te kijken en al helemaal om te reageren. De kraamverzorgster is net naar huis en ik dacht: eerst even een berichtje plaatsen.

Veel van jullie hebben de foto's van Lucas al op de blog van Marjan Laban gezien (www.itsamakkie.blogspot.com). Ze heeft Lucas afgelopen maandagmiddag gefotografeerd. Hij was toen nog geen 10 uur oud. De foto's zijn prachtig geworden (ondanks dat hij op een gegeven moment 'nijdig' werd :-)).

Hieronder een impressie.








Wat een geweldige mooie foto's he. Ik hoop de komende weken zeker berichtjes te plaatsen, maar ben de komende weken vast ook druk met onze kleine man.
Nogmaals bedankt voor al jullie leuke reacties. En Marjan, jij ook super bedankt!

Hartelijke groet,
Willeke
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...