Pagina's

maandag 25 juni 2012

Opknappertje

Afgelopen zaterdag heb ik weer heerlijk gesnuffeld bij de plaatselijke kringloop en Snuffelhal (www.snuffelhal.com). De Snuffelhal stond trouwens ook aangeprezen in de nieuwe Brocante special van Ariadne at Home. Ik ga er het liefst iedere zaterdag even neuzen. Ook de plaatselijke kringloop van de kerk is de moeite waard. Hier vind je voor een prikkie leuke dingen. Afgelopen zaterdag heb ik nog een eikenhouten secretaire op de kop getikt. Erg leuk als opknappertje.
     


Een groot karwei om 'm te schuren, maar dat hebben we er wel voor over. Een leuk kleurtje, andere knopjes.. ik zie het helemaal zitten. En ook voor zoveel doeleinden te gebruiken. Als de secretaire klaar is, zal ik foto's laten zien.

Groetjes,
Willeke

zaterdag 2 juni 2012

Lucas al weer twee maanden

Even mijn mannetje van (vandaag precies) twee maanden aan jullie showen hoor.. Hij is zo hard gegroeid! Ik heb bijna alleen maar filmpjes waar hij op lacht. Op de meeste foto's slaapt hij. Maar goed, een lachende foto zal ik ook nog een keer plaatsen, want dat is natuurlijk het allerliefst ;-).

Hartelijke groet,
Willeke (en Lucas)

vrijdag 1 juni 2012

Sfeervol windlicht

Eindelijk weer een berichtje van een kersverse moeder ;-). Lucas is inmiddels al 8 weken. Het gaat zo hard! Heel hartelijk bedankt voor al jullie leuke reacties. Ik heb weinig teruggereageerd, omdat ik zoveel visite, kaartjes, cadeautjes, berichtjes, enz. heb gehad. Wordt erg gewaardeerd hoor!
Vandaag heeft hij voor het eerst een heus spijkerbroekje aan. Staat hem zo wijs. Ik heb 'm zo lang mogelijk witte kleertjes aangedaan. Ik laat jullie nog wel foto's zien.

De maand mei en juni is altijd vol verjaardagen. Ik kwam bij de Action leuke vazen tegen en heb er sfeervolle windlichten van gemaakt. Vind ze zelf eigenlijk ook wel erg leuk. Misschien moet ik er voor mezelf ook nog twee gaan halen.

Een kaars, wat decoratiezout, wat drijfhout wat ik nog had liggen, een leuk stuk touw, een gedownload kaartje van Pinterest en voila, zo zijn ze geworden..
Voor dat ik ze geef wil ik er nog een rozentakje uit de tuin tussensteken. Dat geeft altijd zo feestelijk.
Als jullie nog meer leuke tips hebben voor een verjaardagscadeautje dat bij iedereen in de smaak valt, hoor ik het graag.

Tot snel. Hartelijke groet,
Willeke
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...