Pagina's

zaterdag 24 november 2012

Huizenroute

Zoals vanochtend al verteld heb ik vandaag gezellig met m'n man en mannetje de huizenroute in Ochten gedaan. Wat een feestje was het! Lucas sliep gewoon in de auto, terwijl Cornelis en ik in alle hoeken en gaten ;-) van de huizen konden kijken. Kwijlen hoor.. Je zou bijna ontevreden over je eigen huis worden...

Jammer genoeg was ik mijn fototoestel vergeten, maar ik weet niet of ik anders wel foto's had durven nemen (ik ben zo bescheiden, haha).

Volgens mij zijn er best veel van jullie geweest. Welk huis vonden jullie het mooist?

Hartelijke groet,
Willeke

Seizoen en Stijl

Afgelopen dinsdag ben ik bij Seizoen & Stijl in Ochten geweest. Wat een prachtige winkel! Echt alles vond ik mooi. Ik kon het natuurlijk niet laten om wat dingen te kopen:






Vandaag gaan we de 'On Route' rijden en een kijkje nemen bij vier karakteristieke, sfeervolle boerderije in de Betuwe. Ik ben benieuwd en heb er zin in. Misschien lukt het me om 'stiekem' en paar foto's te schieten om met jullie te delen.

Tot snel. Hartelijke groet,
Willeke

maandag 19 november 2012

Herfstfrutsel 2

Ik ben zo enthousiast geworden door de 'herfstfrutselactie' van Alberta, dat ik nog even door ben gegaan met het creeren van een herstsfeertje, maar nu in de keuken.

Ik had nog wat drijftakken die ik aan elkaar gebonden heb. Sfeerlichtjes erin van Olvaritpotjes (heb ik nu genoeg, Lucas vindt alles wat uit die potjes komt lekker ;-)), vogelhuisjes, vogeltjes en brocante plaatjes aan een lintje. Erg leuk, maar ik miste nog wat groen. Gelukkig groeit er een hederastruik van de buren over onze schutting. De buurvrouw vindt het vast niet erg als ik een paar takjes knip... Een paar takken Eucalyptus met groene knopjes erin gedraaid en klaar is kees.. Vooral s'avonds met de spotjes aan is het echt een sfeertje. Wat vinden jullie ervan?




Misschien is het wel helemaal niet de bedoeling om twee keer je link te plaatsen op de blog van Alberta, maar ik vind het toch leuk om deze 'frutsel' met jullie te delen.

Ik kruip weer bij de houtkachel....

Hartelijke groet,
Willeke

dinsdag 6 november 2012

Herfstfrutsel

Met dit weertje krijg je toch zin om een herfstsfeertje te maken in je huis. Terwijl Cornelis de houtkachel aanmaakte, ben ik door het huis gerend en heb heerlijk gefrutseld...

Ik heb een winterroos gekocht, maar kon niet direct een leuke pot vinden. Toen bedacht ik dat ik van de zomer een terracotta pot geverfd heb en deze nu al een poosje buiten staat te bladderen en groen aan te slaan. Dit vind ik juist mooi. Ik heb de witte verf er een beetje afgeschuurd en de groen geworden grijze verf gepoetst. Nu staat de pot te pronken op de dekenkist. Zo'n doorleefde pot heeft gewoon wat.

Op de achtergrond van de foto zie je twee kransen die ik gemaakt heb. Het hart is echt een blikvanger geworden! Afgelopen weekend heb ik heel wat tuintjes (schoon(ouders) en buurvrouwtjes) afgezocht naar mooie hortensia's. De hortensia's in onze tuin zijn helaas al helemaal bruin. Ik heb alle hortensia's met ijzerdraad om een basishart heen gedraaid. Het is echt heel mooi geworden. De kleuren op de foto zijn niet helemaal zoals de kleuren in het echt zijn. In het echt lopen de kleuren mooi in elkaar over en zijn de hortensia's gedroogd in pasteltinten. Ik ben er echt blij mee!

















Rechts heb ik een gezellig kransje aan een kanten lint opgehangen van eucalyptes.


 
 
Bij m'n ouders in de tuin staat ook een hele grote struik met rozenbottels. Ik kon het niet laten om een paar takken mee te nemen.
 
 
 
Het is ondertussen behaaglijk warm in de kamer en erg gezellig met mijn twee mannen ;-)
 
  
Ik las op wonenaanboord.blogspot.com dat Alberta een actie heeft bedacht met herfstfrutsels. Erg leuk bedacht hoor. Misschien dat ik deze post ook maar even ga plaatsen. Wie weet.. Al kan ik natuurlijk niet tippen aan al jullie creativiteit ;-).
 
Hartelijke groet,
Willeke
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...