Pagina's

vrijdag 1 juni 2012

Sfeervol windlicht

Eindelijk weer een berichtje van een kersverse moeder ;-). Lucas is inmiddels al 8 weken. Het gaat zo hard! Heel hartelijk bedankt voor al jullie leuke reacties. Ik heb weinig teruggereageerd, omdat ik zoveel visite, kaartjes, cadeautjes, berichtjes, enz. heb gehad. Wordt erg gewaardeerd hoor!
Vandaag heeft hij voor het eerst een heus spijkerbroekje aan. Staat hem zo wijs. Ik heb 'm zo lang mogelijk witte kleertjes aangedaan. Ik laat jullie nog wel foto's zien.

De maand mei en juni is altijd vol verjaardagen. Ik kwam bij de Action leuke vazen tegen en heb er sfeervolle windlichten van gemaakt. Vind ze zelf eigenlijk ook wel erg leuk. Misschien moet ik er voor mezelf ook nog twee gaan halen.

Een kaars, wat decoratiezout, wat drijfhout wat ik nog had liggen, een leuk stuk touw, een gedownload kaartje van Pinterest en voila, zo zijn ze geworden..
Voor dat ik ze geef wil ik er nog een rozentakje uit de tuin tussensteken. Dat geeft altijd zo feestelijk.
Als jullie nog meer leuke tips hebben voor een verjaardagscadeautje dat bij iedereen in de smaak valt, hoor ik het graag.

Tot snel. Hartelijke groet,
Willeke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Erg gezellig als je een reactie achterlaat. Ik vind het heerlijk om ze te lezen. Heb je tips of opmerkingen? Laat het me weten..

Hartelijke groet,
Willeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...