Pagina's

zaterdag 25 mei 2013

Bloemengezelligheid

Ik heb ze al heel wat keren op jullie blog langs zien komen: bossen vol fluitenkruid.

Ik ben van de week met m'n fiets, inclusief fietstassen een laantje in gefietst en heb m'n tassen helemaal vol geladen. Eerlijk gezegd voelde ik me wel een beetje fietsen hoor en ik voelde me er ook op een of andere manier niet helemaal prettig bij. Net alsof ik bloemen aan het stelen was, terwijl de gemeente me nu vast dankbaar is dat ze minder hoeven te snoeien.

Een aantal van jullie houden niet van bloemen in huis en kiezen liever voor een eenvoudige tak. Alleen een tak kan ik ook erg mooi vinden, maar toch kan ik niet zonder een bosje verse bloemen op tafel. Is het niet uit de winkel, dan maar langs de slootkant..

Met Moederdag heb ik nog iets leuks meegemaakt. Er werd op zaterdagmiddag aangebeld door een jongen met een grote grijns op zijn gezicht en een grote bos bloemen. Ik helemaal blij naar de deur, want ik vond dat Lucas wel erg enthousiast was voor Moederdag (ik had ook al twee grote hortensia's gehad). Nee mevrouw, ze zijn helaas niet voor u. Uw buurvrouw is niet thuis, vandaar dat ik bij u aanbel. Vreemd, want de buren waren met vakantie. Maar goed, die kwamen maandag thuis en ik ging de bloemen alvast voor ze op de vaas zetten. Op het kaartje stond 'x Stan'. De buurvrouw heeft helemaal geen zoon die Stan heet.. Toch wel vreemd. Toen zag ik dat er op het kaartje ook een heel ander adres stond. Ik lopend het boeket naar het goede adres gebracht (bleek helemaal aan de andere kant van de lange straat te zijn en ondertussen kreeg ik een stortbui over me heen ;-))
Twee uur daarna werd er weer aangebeld. Dezelfde jongen stond met een grote grijs en een bos rode rozen voor de deur. Voor u mevrouw, excuses voor de verkeerde bezorging! Ik heb het wel drie keer uit moeten leggen aan Cornelis van welke leuke jongen ik wel niet een bos rode rozen had gekregen, haha.

Maar goed, even terugkomend op mijn fietstas vol met geplukte bloemen..:

 
 
 
 

 
 
 
Hartelijke groet,
Willeke

6 opmerkingen:

  1. I've been exploring for a little for any high-quality articles or blog posts in this sort of house . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this web site. Studying this info So i am satisfied to convey that I have an incredibly just right uncanny feeling I discovered just what I needed. I such a lot without a doubt will make certain to don?t disregard this site and give it a glance regularly.

    my webpage - voyance Gratuite

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig dat verhaal van die rozen.. Prachtig! Leuk hoor je plukbloemen.. kan me je gevoel wel voorstellen, maar lekker boeien! Je hebt er zo te zien reuze schik van ;-)

    Lieve groet,
    Alberta

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk verhaal over de bloemen, hihi!! Geniet ervan en lieve-groetjes, Verie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hihi lachen dat verhaal van die rozen,
    Die plukbloemen zijn inderdaad echt leuk!
    Haha kan me best voorstellen hoor dat je je voelt fietsen ;]
    Maar dan heb je er ook wat voor hé,
    leuk dat ze bij jou door heel je huis staan;]
    geniet ervan en ook van het mooie weer ea!

    Liefs Eleonore.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Рrеtty sесtіοn of content.
    Ӏ јuѕt ѕtumbled upon уour ωeblοg anԁ in асcessіon
    саpіtal to assегt thаt І gеt іn fаct enϳoyed account yοur blog
    poѕts. Аnу way I'll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently fast.

    Also visit my webpage; meuble salle de bain pas cher

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heerlijk al die bloemen, ik en het ruikt vaak
    zo lekker, ik ga ook wel eens plukken hier langs
    de dijk.

    liefs Jacoline

    BeantwoordenVerwijderen

Erg gezellig als je een reactie achterlaat. Ik vind het heerlijk om ze te lezen. Heb je tips of opmerkingen? Laat het me weten..

Hartelijke groet,
Willeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...