Pagina's

zaterdag 25 mei 2013

Creatief vogelhuisje

Ik heb een nieuwe fiets! Zo'n echte crème transporter, inclusief mand en knalroze fietstas met bloemetjes. Ik ben helemaal in m'n nopjes en heb dan ook bijna de hele dag op mijn fiets doorgebracht. Toen Lucas sliep in het voorzitje vond ik het wel weer even genoeg, wel een beetje sneu voor hem...
Ik fiets als het kan iedere dag. Je kunt hier in de buurt ook zo veel prachtige routes rijden!

Dus vanmiddag op de fiets naar de Ienie Minie Lentefair. Mijn tante had me uitgenodigd om ook even te komen kijken. Ik had niet verwacht dat het zo'n leuke fair was. Echt hartstikke leuk. Ik had natuurlijk veel te weinig geld bij me, maar heb wel wat visitekaartjes meegenomen om later eens te neuzen op internet.
Mijn tante maakt zelf leren tassen. Echt prachtige exemplaren die je ook nog eens helemaal naar wens kunt bestellen. Het kost wel wat meer dan een gewone tas, maar dan heb je ook wat. Neem eens een kijkje op haar website www.mooi-meegenomen.nl.

Ik vind het altijd wel knap hoor, als iemand zo kunstzinnig is (ik houd niet van alle kunst hoor), maar zo kreeg ik vandaag van mijn tante een zelfgemaakt vogelhuisje mee. Gemaakt van een oud blik van de kringloop. Mijn oom heeft er een pvc-buisje in gemaakt. Tussen de tassen had ze door de hele kraam zelfgemaakte vogelhuisjes staan. Ik zou het niet bedenken..

Maar goed, het blik is best nog wel kleurig voor mijn tuin. Ik heb 'm opgehangen naast de blauwe schuurdeur en de roze rozen. Past precies. Toen Cornelis thuis kwam moest hij wel lachen, want het huisje schijnt andersom te moeten. Nu kunnen de vogeltjes niet op het buisje landen en moeten ze iedere keer door het blik naar boven vliegen. En natuurlijk hebben alle vogels al een nestje gelegd..
Tja.. ik vind het idee wel leuk.. weer eens wat anders.

 
Hartelijke groet,
Willeke

9 opmerkingen:

  1. Ik heb zo'n witte transporter vorig jaar gekocht. ben er ook zo blij mee! Wat een hip onderkomen voor de vogeltjes bij jullie in de tuin :-) Pascale X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk idee zo'n vogelhuisje. Ik moest wel lachen dat je hem op zijn kop had hangen. Dat is nou toppunt van sadisme. hi hi Liefs Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi dat het een leuke fair was, over het algemeen heb ik altijd te weinig geld mee, ha ha! En wat een verhaal met dat vogelhuisje! Het is niet echt fietsweer, maar ik wens je toch een fijne zondag!

    Groetjes, Pietrik

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Have you ever thought about creating an e-book or guest authoring on
    other websites? I have a blog based on the same subjects you discuss and would really like
    to have you share some stories/information. I know my audience would value your work.

    If you are even remotely interested, feel free to shoot me an email.


    Also visit my web site - Roland Garros

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een lief vogelhuisje Willeke.
    Ik ga zo ook even een kijkje op de site van je tante nemen.
    Heerlijk als je in zo'n mooie omgeving woont en zo mooie routes kan fietsen en op zo'n nieuwe fiets is dat natuurlijk helemaal genieten.
    Fijne zondag.
    Lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ohh zou een actie van mij kunnen zijn, zo een huisje op kop hangen hihi. Tja ach... :)

    Gaaf je fiets. Ga je die ook nog showen met foto's van jullie gebied? Ben wel benieuwd :) Je hebt vast het hele weekend met je mannetje gefietst!! Ik wil heel graag zo'n mooie groene lief! lifestyle fiets met mooie mand voorop. Geniet van je avond.

    Liefs Wenxx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. What's up i am kavin, its my first time to commenting anyplace, when i read this paragraph i thought i could also make comment due to this sensible article.

    Also visit my web page maquillage pas cher

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Vandaag heb je vast wel lekker kunnen fietsen in de zon!!!
    je vogelhuisje is gewoon hip!!!

    Fijne week,
    xxEefie

    BeantwoordenVerwijderen

Erg gezellig als je een reactie achterlaat. Ik vind het heerlijk om ze te lezen. Heb je tips of opmerkingen? Laat het me weten..

Hartelijke groet,
Willeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...