Pagina's

maandag 2 september 2013

Gastenboekje

Op het krukje naast mijn stoel in de keuken ligt een gastenboekje en een boekje wat ik voor mijn trouwen maakte vol met ideetjes voor de bruiloft.


Het is echt geweldig om al die verhaaltjes van familie en vrienden terug te lezen. Ik haakte een omslag met een kabel om het boekje heen met een stoere veter als sluiting. In de tuin vond ik twee veren die ik tussen de veter gestoken heb. Regelmatig kijk ik, onder het genot van een kopje koffie, in het boekje.

Ook heb ik een boekje op het tafeltje liggen met allerlei ideetjes voor onze bruiloft, inmiddels al weer vijf jaar geleden. Leuk om te zien wat ik toen mooi vond.


Voor in het boekje zit een envelopje met een stukje stof van mijn bruidsjurk.


Ik moest lachen toen ik dit las. De avond voor de bruiloft waren we namelijk onze ringen kwijt. De hele familie heeft meegezocht. Uiteindelijk is Cornelis om half 2 s'nachts naar ons nieuwe huis gereden waar ze op de 'logeerkamer' in een tasje lagen. Ik had ze daar neergelegd, met het idee dat dat een heel goed plekje was en ik ze niet kwijt zou raken. Pff.. we hadden zelfs al bedacht om de ringen van mijn vader en moeder maar te gebruiken, toch nog leuk voor de foto's. Gelukkig was dit niet nodig. Haha.




En ja, de auto, dezelfde als Willem-Alexander en Maxima. We vonden 'm zo mooi. Het was een van de hoogtepunten van onze bruiloft.

Hartelijke groet,
Willeke

10 opmerkingen:

  1. Wat een mooi aandenken zo. Heel leuk de gehaakte omslag en je verhaal over de ringen... Wat een stress zeg! gr. Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Héél leuk die gehaakte omslag !

    Liefs Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk om zo af en toe terug te kijken he! Doe het hier ook nog wel eens.. En wat grappig dat je ook je ideeënboekje nog hebt.. gniffel je soms om wat je toen mooi vond? Of is alles zo gebleven. Als ik het over zou doen (wij hebben er ook pas net 5 jaar opzitten hoor) zou er toch wel een hoop anders zijn!

    Groetjes,
    Alberta

    Ps: Dat ringenverhaal is een giller natuurlijk.. leuk om later aan je kids te vertellen! haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtig omdat allemaal terug te kunnen lezen en er weer van te kunnen genieten .....geniet er lekker van het is immers de mooiste dag van je leven ...lieve groet rosita

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuk idee dat boekje,! ;]
    toevallig geen fototje van jullie samen ;$ (niet nieuwsgierig hoor)

    En die auto, Wat super,!
    Hebben jullie dat trouwstoeltje thuis staan?

    Liefs eleonore.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heel leuk!!
    Ik ben net zo creatief bezig op Residence Nedermeijer blogspot. Misschien kom je daar ook nog ideetjes tegen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ben je gestopt met bloggen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja en nee ;-). Ik weet dat ik nodig weer moet bloggen, ik heb ook allerlei leuke blogs op de plank liggen, maar de tijd ontbreekt me.. Ik ben weer in verwachting, we gaan verbouwen, druk op het werk, thuis, enz. enz.

      Hartelijke groet,
      Willeke

      Verwijderen
  8. Jammer hoor dat je niet meer zoveel blogt! Je laat het toch wel weten als de baby geboren is en/of als de verbouwing klaar is? :)

    BeantwoordenVerwijderen

Erg gezellig als je een reactie achterlaat. Ik vind het heerlijk om ze te lezen. Heb je tips of opmerkingen? Laat het me weten..

Hartelijke groet,
Willeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...