Pagina's

maandag 25 juni 2012

Opknappertje

Afgelopen zaterdag heb ik weer heerlijk gesnuffeld bij de plaatselijke kringloop en Snuffelhal (www.snuffelhal.com). De Snuffelhal stond trouwens ook aangeprezen in de nieuwe Brocante special van Ariadne at Home. Ik ga er het liefst iedere zaterdag even neuzen. Ook de plaatselijke kringloop van de kerk is de moeite waard. Hier vind je voor een prikkie leuke dingen. Afgelopen zaterdag heb ik nog een eikenhouten secretaire op de kop getikt. Erg leuk als opknappertje.
     


Een groot karwei om 'm te schuren, maar dat hebben we er wel voor over. Een leuk kleurtje, andere knopjes.. ik zie het helemaal zitten. En ook voor zoveel doeleinden te gebruiken. Als de secretaire klaar is, zal ik foto's laten zien.

Groetjes,
Willeke

8 opmerkingen:

  1. Hij wordt vast prachtig! Ben benieuwd naar het eindresultaat.

    Nog een fijne dag.

    Groetjes, Pietrik

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ha Pietrik,

      Ik weet even niet meer of ik op je berichtje heb gereageerd.. ;-)
      Het kastje staatbin de schuur en is bijna klaar. Ik heb m geverfd met krijtverf van Pure en Original, erg mooi. Zal binnenkort weer een post plaatsen met het resultaat.

      Alvast een fijne vakantie!

      Groetjes,
      Willeke

      Verwijderen
  2. Ziet er leuk uit ...heerlijk he zo aankoop ...ben benieuwd dus hop hop hop aan de gang en kom maar op met die foto's hahahah fijne week lieve groet rosita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat gaaf zeg, wij hebben ook al een paar jaar een kringloopwinkel voor de kerk en dat loopt ook als een trein. We hebben zo vreselijk veel spullen dat we eigenlijk uit ons jasje groeien, terwijl we best een grote schuur hebben. We zitten op de haven van Urk en zijn twee avonden open, heel gezellig. Groetjes Alie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ha Alie,

      Leuk om te horen! Als ik een keer in de buurt van Urk ben, kom ik zeker kijken..

      Succes!

      Groetjes,
      Willeke

      Verwijderen
  4. Ik ben zo benieuwd hoe deze kast wordt! Ik heb ook zo geval staan, valt eigenlijk al uit elkaar, heb ik nog van m;n moeder gehad voor ze naar NL gingen. Dus mischien doe ik nog inspiratie op bij jou...;-)
    Je hebt een pragtig zoontje! Geniet van hem! Ze worden zo gou groot!
    Liefs

    Jan10

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ha Jan10,

      Hij is bijna klaar hoor, ik zal dan weer een post plaatsen met het resultaat.ik heb m eerst grondig ontvet en geschuurd. Daarna in de krijtverf van Pure & Original geset. Ik moet m nu nog een keer doen, doorschuren en andere knopjes erop zetten. Hoop dit nog voor mijn vakantie te doen.
      Jij ook succes met het kastje, gaat vast lukken!!

      Groetjes,
      Willeke

      Verwijderen
  5. Nog even snel op je blog gekeken toen ik thuis kwam, ziet er echt gezellig uit! Ik kom vaker even bij je kijken!
    (leuk kastje zeg, dat wordt wel wat!)
    Liefs,

    Jacoline

    BeantwoordenVerwijderen

Erg gezellig als je een reactie achterlaat. Ik vind het heerlijk om ze te lezen. Heb je tips of opmerkingen? Laat het me weten..

Hartelijke groet,
Willeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...