Pagina's

donderdag 11 oktober 2012

Dekbedovertrekjes Lucas

Gisteren ben ik heerlijk wezen shoppen met ma bij een stoffenzaak. Als ik daar loop krijg ik zo veel ideeën... Maar goed, heb me toch maar beperkt bij project 1, anders ligt het er straks weer en ben ik overal mee bezig.

Ik vind het nog best lastig om een leuk dekbedovertrekje voor Lucas te vinden. Of ik vind het veel te duur, of het zijn de kleuren niet. Dan gewoon zelf aan de slag. Naaien is niet mijn sterkste vak, aangezien is nogal ongeduldig ben. Het moet bij mij ook gelijk dezelfde avond af.

Weten jullie nog hoe het kamertje van Lucas eruit ziet? Hieronder nog een paar foto's. Inmiddels staat er een mooi ledikantje i.p.v. de wieg.



 
Ik wilde graag iets met lichtblauw, donkerblauw en zandkleur. De volgende stofjes zijn het geworden. Genoeg voor twee dekbedovertrekjes. De foto is niet zo duidelijk, de kleuren zijn heel flets.. Zaterdag maar eens bij m'n moeder langs voor ondersteuning.

 
Hartelijke groet,
Willeke

5 opmerkingen:

  1. zijn leuke stofjes ben benieuwd wat je ervan gaat maken ...fijne week nog lieve groet rosita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh leuke stofjes, helemaal mijn smaak. En ze zouden ook heel goed passen in de slaapkamer van Brent. Kan ik niet een bestelling plaatsen? ;-)
    Ben benieuwd naar het eindresultaat!
    Fijn weekend, lieve groet
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het wordt vast heel erg mooi! Vind de stofjes helemaal geweldig!

    Fijn weekend

    Groetjes, Pietrik

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Kijk maar uit, als je eenmaal de smaak te pakken hebt! Toen onze kids klein waren, heb ik wat afgenaaid voor ze en nu naai ik vaak nog een hoes voor de bank of stoelen, gordijnen enz. Het is vaak nog veel goedkoper ook en dat is toch ook altijd meegenomen of niet dan? Groetjes Alie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. o dat zal schattig worden zeg ,ben benieuwd

    BeantwoordenVerwijderen

Erg gezellig als je een reactie achterlaat. Ik vind het heerlijk om ze te lezen. Heb je tips of opmerkingen? Laat het me weten..

Hartelijke groet,
Willeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...