Pagina's

donderdag 25 oktober 2012

Naai-atelier

Gisteren was de keuken een heus naai-atelier. Overal lagen stofjes, draadjes, knipsels, enz. Ik moet eerlijk zeggen dat ik helemaal niet zo heel handig ben met de naaimachine en aangezien ik ook een goedkoop machientje van de Blokker heb, loopt hij regelmatig vast, slaat op hol of de veertjes schieten me om de oren. 

Op een gegeven moment had ik het zo ver dat het spoeltje helemaal uit elkaar lag. Ik in het boekje gekeken hoe ik dit weer in elkaar moest zetten, maar dat stond er natuurlijk niet in. Daarna maar op internet gekeken, maar daar kon ik ook niets vinden. Tenslotte m'n moeder gebeld die me regelmatig helpt bij 'naaiprojectjes'. Zij had dit ook nog nooit meegemaakt... Pff... Ik heb de naaimachine op z'n kop gehouden en toen kwam er een heel klein veertje uit. Deze heb ik uiteindelijk weer met een tang in het spoeltje gezet. Na twee uurtjes foeteren kon ik weer aan de slag met het dekbedovertrekje van Lucas en het resultaat mag er zijn. Ik ben alle tegenslagen weer vergeten... ;-)


De kleuren kloppen niet helemaal, aangezien het donker was toen ik de foto's maakte. Ik had Lucas net naar bed gebracht, die het natuurlijk prachtig vond onder z'n nieuwe dekentje... Ik heb nog wat stof over waar ik kussentjes of andere leuke dingetjes van ga maken.

Tot snel.

Hartelijke groet,
Willeke

4 opmerkingen:

 1. Respect voor je geduld Willeke. Ik had het allang opgegeven.:) Maar het resultaat mag er wezen hoor.
  En wat een mooi mannetje is Lucas.
  Lieve groet,
  Agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zie je nou hoe leuk dat is naaien en wat een voldaan gevoel je dat geeft? Wat een heerlijk jongetjes trouwens, ik word aanwennig (die van mij zijn al zo groot). Groetjes en fijn weeekend, Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Complimenten Willeke! Ik heb twee linkerhanden als het om stoffen en naald en draad gaat....

  Fijn weekend

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Och wat een leuk blogje heb je!Ik blijf hier even rondneuzen...

  BeantwoordenVerwijderen

Erg gezellig als je een reactie achterlaat. Ik vind het heerlijk om ze te lezen. Heb je tips of opmerkingen? Laat het me weten..

Hartelijke groet,
Willeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...