Pagina's

dinsdag 23 oktober 2012

Prikbord

Wat een heerlijk weer was het vandaag he! Cornelis had onverwachts zijn papamiddag vandaag, dus we zijn lekker een eind wezen wandelen. De natuur is nu zo mooi, echt genieten! We zijn eerst naar opa en oma geweest, die 71 jaar getrouwd waren. Lang he.. Cornelis kwam er achter dat je zelfs op Wikipedia komt als je 72 jaar getrouwd bent..

Hieronder een paar foto's van een prikbord dat ik gemaakt heb van een oud schilderij. De lijst vond ik prachtig. Ik heb de lijst een mooie kleur gegeven, een karton als achterkant gebruikt, fiber fill ertussen, een stuk gordijn ervoor en vastnieten... Dit is het resultaat. Ik ben er erg blij. Ik moet alleen nog bedenken waar hij komt te hangen. Wilde 'm eigenlijk in de toilet hangen, maar daar is hij ook wel weer erg groot voor. Tot dat ik iets bedacht heb, staat hij in de keuken op tafel.



Hartelijke groet,
Willeke

4 opmerkingen:

  1. van harte gefeliciteerd 71 jaar wat een tijd ...heerlijk samen genieten van papadag wat wil je nog meer , je lijst is prachtig geworden ....wens je een fijne week lieve groet rosita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een lange tijd zeg, van harte, geweldig om dan me jullie kleine er naar toe te gaan.
    Heerlijk genieten van een papa dag!!!!
    Je lijst is heel mooi!!!

    ♥Eefie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel leuk idee zo. Prachtige lijst trouwens. Groetjes Alie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind je prikbord erg geslaagd! en leuk...zo onverwachts gezellig iets met je gezinnetje doen.

    Fijne avond

    Groetjes, Pietrik

    BeantwoordenVerwijderen

Erg gezellig als je een reactie achterlaat. Ik vind het heerlijk om ze te lezen. Heb je tips of opmerkingen? Laat het me weten..

Hartelijke groet,
Willeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...