Pagina's

dinsdag 4 december 2012

Takkenbos

Al een paar dagen heb ik dit gezellige 'bloemstuk' of hoe je het ook noemen wilt op de kast. Ik heb niet eerder tijd gehad om een paar foto's met jullie te delen.

Tijdens de On Route tocht in Ochten heb ik zo veel leuke 'stukjes' met takken gezien, dat ik thuis natuurlijk ook aan de slag moest. Ik had nog een leuke Riviera Maison pot, die gewoon tussen de takken door gezien mag worden. Ik heb een tijdschakelaar op het snoer met lichtjes gezet. Als ik dan thuis kom als het al donker is, ziet de woonkamer er vanaf de straat sfeervol uit en heb je gewoon zin om met een warme choco op de bank te gaan zitten...
Overigens ben ik niet van een kerstboom. Ik heb wel altijd gezellige dingen in huis, maar dat heb ik eigenlijk al ruim voor de kerst tot eind van de winter. Voor mij is Kerst, zoals ik al bij meer van jullie heb kunnen lezen, het échte christelijke feest.

En nog even een ondeugende foto van ons fantastische mannetje...
 
Zondag was Lucas al weer 8 maanden. Hij wordt nu echt wijs hoor, en eigenwijs ;-).
 
Hartelijke groet,
Willeke

7 opmerkingen:

 1. Ziet er gezellig uit Willeke. En het is inderdaad fijner in een huis thuis te komen waar een lichtje brandt.
  En wat is Lucas een lekker mannetje zeg.
  Lieve groet,
  Agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nou je bloemstuk brengt 1 en al gezelligheid in huis ziet er heel leuk uit met die lichtjes hoor en wat een heerlijk kereltje zeg en ach een beetje eigenwijs mag toch wel hahaha moet wat in zitten hoor .... prachtige foto ziet er trouwens heel niet eigenwijs uit hoor hahahah ...fijne week lieve groet Rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heel mooi stk hoor, wat is dat lek thiskomen, ik heb er bij ons voorraam ook een lichtsnoer in een mooie mand en eenvodige takken...licht in deze dagen is zeker nodig en flert de decembermaand op, maar zeker de echte betekenis van Het Licht mogen we niet vergeten!!!

  Fijne dag nog,
  Lieve groetjes,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn computer slaat steeds letters over als ik niet goed aansla, excuses....:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi kwam via via langs
  en mooi sfeertje op de kast zeg !

  ga je volgen hoor!!

  ps super foto van je kleine man!!
  die van mij is alweer drie tijd vliegt!!
  dus geniet maar goed van hem!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk he dat sfeertje! Als je daar dan buiten al van kunt genieten, nou dan is het zowieso gelukt toch? ;-) Moeilijk foto's maken he altijd met die lichtjes.. trouwens onder het stuk heb je een prachtige kast staan! Wat kijkt je kleine vent ondeugend zeg.. haha geweldig. Geniet maar lekker van 'm!

  Lieve groet,
  Alberta

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat staat dat gezellig dat bloemstuk op je kast. Echt een gezellig sfeertje. Maar het allerleukste vind ik toch het kleine manneke. Wat lacht hij lief he? Daar kan geen bloemstuk tegen op.
  Een lieve groet Anneke

  BeantwoordenVerwijderen

Erg gezellig als je een reactie achterlaat. Ik vind het heerlijk om ze te lezen. Heb je tips of opmerkingen? Laat het me weten..

Hartelijke groet,
Willeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...