Pagina's

vrijdag 1 maart 2013

Gehaakte rinkelbal

Hallo hallo... ik ben weer in blogland ;-)

De hoogste tijd om weer eens een berichtje te plaatsen! Met ons gaat het prima. Lucas is al weer bijna een jaar. Het is zo'n heerlijk ventje, we genieten enorm.

Het is toch net Dik Trom..

 
Ik heb de afgelopen tijd dan wel geen berichtjes geplaatst, ik heb wel de tijd genomen om al jullie blogs te lezen. En natuurlijk heb ik niet stilgezeten en allerlei leuke dingen gemaakt, veranderd, enz.
 
Een van die dingen is het maken van mooi speelgoed. Mijn vriendin en ik (heeft een zoontje van 5 maanden) kwamen er achter dat er eigenlijk heel weinig mooi speelgoed is. Het meeste speelgoed is gemaakt van lelijk gekleurd plastic ;-). En natuurlijk vinden kinderen kleurtjes mooi, maar zeg nou zelf, een moeder vindt het ook leuk als het past bij de box, interieur of babykamer.
 
Op onderstaande foto kunnen jullie zien dat Lucas helemaal blij is met de gehaakte bal met rinkelbel.
Hij heeft de hele ochtend achter de bal aan gekropen. Het zoontje van mijn vriendin speelde met een bal in de box, die we voor hem aan de box hadden geknoopt. Inmiddels zijn er zelfs een aantal verkocht. Ik vind het altijd nog best wel lastig om een leuk origineel cadeautje te kopen als iemand zwanger is. Vaak weet je nog niet wat het wordt, dus wil je iets kopen wat voor een jongetje en meisje leuk is. De oplossing: een leuke rinkelbel.
 
Hierbij een paar foto's. Vinden jullie ze leuk?


 
 
 
 
 
Volgens mij heb ik ook de haakkoorts te pakken. Je kunt er zo geweldig leuke dingen mee maken. Een aantal vriendinnen van me zijn bijna uitgerekend, als ze nu een meisje krijgen, weet ik wel wat ik bij ieder bezoekje mee kan nemen.... Genoeg ideetjes.
 
Hartelijke groet,
Willeke

2 opmerkingen:

 1. Wat een enig idee zeg. Ik heb ook kennissen die zwanger zijn. En dit is wel een heel persoonlijk cadeautje. Wat een mooi ventje is het zeg. Heerlijk die gezonde bolle wangen.
  Ik wens je een fijn weekend,
  Lieve groet Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Willeke,

  Ik zag je berichtje over de rinkelbal, en ik vond het zo leuk dat ik ook een haaknaald en een bol zpagetti heb gehaald.. maar ik kom er maar niet uit hoe je dat doet.. Zou jij wat tips willen mailen? ik zou het graag willen proberen...
  ik hoor het wel,
  groetjes Lotteke

  BeantwoordenVerwijderen

Erg gezellig als je een reactie achterlaat. Ik vind het heerlijk om ze te lezen. Heb je tips of opmerkingen? Laat het me weten..

Hartelijke groet,
Willeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...