Pagina's

woensdag 25 februari 2015

Lang geleden

Al weer langer dan een jaar geleden schreef ik mijn laatste blogberichtje. Inmiddels hebben we ons tweede kindje, Lynde, gekregen en zijn we een maand geleden verhuisd. Ook ben ik erg druk met de verkoop van Madelief.

Wat heb ik de afgelopen tijd een vragen naar mijn blog gekregen, ik wist niet dat er zoveel mensen mijn blog lezen. Erg leuk om te horen! Ik heb een tijd lang een virus gehad en kreeg enorm veel spamreacties via mijn blog binnen. Gelukkig krijg ik die nu niet meer en kan ik eindelijk gewoon weer een gezellig berichtje plaatsen! Op zich heb ik genoeg leuke dingen om te delen met jullie, nu we verhuisd zijn ;-).

Aanstaande zaterdag ga ik ook naar de bloggersdag bij Esatto die Patricia en Martine georganiseerd hebben. Ik heb er erg veel zin in! Ik bedacht me natuurlijk wel dat ik dan iets te vertellen moet hebben en mijn blog wel een beetje actueel moet zijn ;-). Daarom deze week snel nog wat kiekjes van ons nieuwe huis.

Het is allemaal erg snel gegaan. We woonden heel fijn in ons oude huis, maar droomden altijd al van een vrijstaand huis met grote tuin. En dan ook nog het liefst in de straat waar we woonden, omdat we het zo naar ons zin hadden. Toen ging de eigenaresse van ons nieuwe huis naar een verzorgingstehuis en hebben we 'brutaal' gevraagd of het huis binnenkort te koop kwam. Haar zoon zou het ons laten weten als dit het geval was. We hadden er een hele tijd niet meer aan gedacht, toen hij opeens voor onze deur stond met de vraag of we nog interesse hadden en of we dit dan binnen twee weken wilde laten weten. Pfff... dat was wel even 'schrikken' hoor.

Alles is toen heel snel gegaan. De avond voordat we op vakantie gingen hebben we het huis gekocht. De volgende ochtend ging de telefoon al met de vraag of ze in ons oude huis konden komen kijken. Ook tijdens onze vakantie hebben we een aantal appjes van mogelijke kopers gehad (de roddelpers gaat snel ;-), we hadden ons eigen huis nog helemaal niet in de verkoop). De zaterdag toen we terug kwamen van vakantie hebben we gelijk de eerste kijkers gehad. Ze hadden één rondje gedaan, gingen op de bank zitten en zeiden in koor: We willen het huis kopen! Heel bijzonder allemaal, dat we ons huis binnen twee weken gekocht en verkocht hadden, zonder makelaar.

Het huis waar we nu in woonden moest helemaal op de schop. Het was duidelijk te zien dat er een oud vrouwtje in gewoond had. Omdat Cornelis niet zo heel handig is, hebben we gelukkig heeel veeel hulp gehad van familie en vrienden. Daar zijn we tot op vandaag toe heel erg blij mee! Vorige week zijn we nog uit eten geweest met de mensen die ons bijna iedere dag/avond geholpen hebben.
Het was een erg gezellige tijd, maar het is nu toch ook wel heerlijk dat alles achter de rug is!

Ik zal jullie niet langer in spanning houden en laat jullie in deze post de foto's zien van het huis in de staat hoe we het gekocht hebben. Morgen wil ik jullie als eerste de keuken laten zien, hoe hij er nu uitziet!


 
De keuken

 

Slaapkamer, grenzend aan de keuken.

 
De woonkamer
 

 
 
De hal


 
Slaapkamer 1

 
Slaapkamer 2


 
Slaapkamer 3

  
Verschrikkelijke allemaal he. Als ik de foto's nu weer zie, kan ik me haast niet voorstellen dat het er zo heeft uitgezien.
 
Ik ben benieuwd wat jullie van het resultaat van de keuken vinden...
 
Hartelijke groet,
Willeke

6 opmerkingen:

  1. Geweldig, Willeke, je bent weer in blogland. `k Ben onwijs nieuwsgierig hoe dit huisje er nu uit ziet. Ziet er op de foto`s goed uit.

    Lieve-Groetjes,
    Verie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kom via Anneke's blog bij jou terecht.
    Je maakt me wel heel nieuwsgierig hoe je huis er nu zal uit zien .
    Ik kom morgen zeker weer eens kijken
    Groetjes
    Christel , Garcyasplace

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben kennelijk volger van jouw blog maar omdat het al zo'n tijd geleden was dat je iets gepost had, was ik je een beetje vergeten.
    Wat hebben jullie een leuk huis gekocht! Ik ben heel benieuwd hoe het er nu uitziet. Laat ons niet te lang wachten.
    Groeten,
    Barry

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben voortdurend op zoek naar inspiratie om onze duo rolgordijn series up to date te houden. Zó kwam ik je blog tegen.
    Wat een sfeervol huis. Daar kunnen jullie trots op zijn. Het straalt de sfeer van de jaren 60 puur sang uit. Dat vindt je tegenwoordig niet snel meer. Ook de trap is een juweeltje. Geniet er van. Het is een voorrecht om er te mogen wonen. Groetjes, Iris

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Willeke,

    Heb met plezier dit artikel gelezen en wat leuk om jouw enthousiasme te zien en te proeven. Schitterend huis en een resultaait om trots op te zijn.

    Groetjes Vilmar

    BeantwoordenVerwijderen

Erg gezellig als je een reactie achterlaat. Ik vind het heerlijk om ze te lezen. Heb je tips of opmerkingen? Laat het me weten..

Hartelijke groet,
Willeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...