Pagina's

maandag 19 november 2012

Herfstfrutsel 2

Ik ben zo enthousiast geworden door de 'herfstfrutselactie' van Alberta, dat ik nog even door ben gegaan met het creeren van een herstsfeertje, maar nu in de keuken.

Ik had nog wat drijftakken die ik aan elkaar gebonden heb. Sfeerlichtjes erin van Olvaritpotjes (heb ik nu genoeg, Lucas vindt alles wat uit die potjes komt lekker ;-)), vogelhuisjes, vogeltjes en brocante plaatjes aan een lintje. Erg leuk, maar ik miste nog wat groen. Gelukkig groeit er een hederastruik van de buren over onze schutting. De buurvrouw vindt het vast niet erg als ik een paar takjes knip... Een paar takken Eucalyptus met groene knopjes erin gedraaid en klaar is kees.. Vooral s'avonds met de spotjes aan is het echt een sfeertje. Wat vinden jullie ervan?
Misschien is het wel helemaal niet de bedoeling om twee keer je link te plaatsen op de blog van Alberta, maar ik vind het toch leuk om deze 'frutsel' met jullie te delen.

Ik kruip weer bij de houtkachel....

Hartelijke groet,
Willeke

3 opmerkingen:

 1. Ja, hier ben ik ook al bezig geweest met mos en takken, wel aanstekelijk hoor. Groetjes Alie (Huisje Weltevree). Kom je eens gezellig een kijkje nemen op mijn blog?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ziet er super leuk uit en geeft een heerlijk sfeertje ...geniet er lekker van fijne week lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Willeke, via Alberta vond ik je blog. Leuk hoor! Die takken met eucalyptus zijn prachtig!!
  Goed idee, met die Olvarit potjes.
  Ik ga je volgen! Kom gerust ookes bij mij kijken!
  Groetjes, Maaike (frisserommel.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen

Erg gezellig als je een reactie achterlaat. Ik vind het heerlijk om ze te lezen. Heb je tips of opmerkingen? Laat het me weten..

Hartelijke groet,
Willeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...