Pagina's

zaterdag 24 november 2012

Seizoen en Stijl

Afgelopen dinsdag ben ik bij Seizoen & Stijl in Ochten geweest. Wat een prachtige winkel! Echt alles vond ik mooi. Ik kon het natuurlijk niet laten om wat dingen te kopen:


Vandaag gaan we de 'On Route' rijden en een kijkje nemen bij vier karakteristieke, sfeervolle boerderije in de Betuwe. Ik ben benieuwd en heb er zin in. Misschien lukt het me om 'stiekem' en paar foto's te schieten om met jullie te delen.

Tot snel. Hartelijke groet,
Willeke

5 opmerkingen:

 1. Wij zijn ook geweest !..maar ik durfde geen foto's te maken hoor.....maar wat gaaf om al die huizen zomaar binnen te mogen bekijken.....en ja de winkel is prachtig !!...fijn weekend...liefs Ria...xxx..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoop dat je een heerlijke dag hebt gehad...mijn moeder is geboren in Ochten en enkele huizen die je gaat bekijken, zie ik dagelijks op weg naar mijn werk..zo leuk om de enthousiaste verhalen te lezen.

  Lieve groet,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij vonden het tweede huis het mooist die grote boerderij.....in ochten.....wat een ontvangst ...wat een gezellige vrouw....even lekker mee gekletst .....die keuken....zo mooi.....de mannen kamer als je erin kwam met de openhaard...zo heerlijk......en ja ook wij waren blij toen we weer in ons eigen huis aankwamen hoor...home is where the heart is toch ??...liefs Ria...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Ik kom even op je blog kijken en zie dat je ook de on route hebt gevolgd. Enig was het he? Wij hebben ook zo genoten. Het leukste vond ik dat we een advies kregen van Carola van Hoffz. Ik ken haar nog van jaren terug en heb al veel van het merk. Ik blog zelf ook nog niet zo lang maar ik vind het enig. Ik ga je volgen hoor.
  groeten Anneke

  BeantwoordenVerwijderen

Erg gezellig als je een reactie achterlaat. Ik vind het heerlijk om ze te lezen. Heb je tips of opmerkingen? Laat het me weten..

Hartelijke groet,
Willeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...